S

T

U

D

I

O

A

C

T

POS
POSTOFFICE

2017
Commission
Neversee Festival
35 M2
Itinerary
Built

Year:
Type:
Client:
Size:
Location:
Status:

Team: Horia Spirescu, Andrei Theodor Ionita, Bianca Ganzenmuller
Collaborators: Mihai Hossu, Sorin Chirica

sending postcards from the beach

Mobility and communication are some of todays main concerns. Old means of communication need to addapt in order to be up to date with new, emerging technologies.

The core element of this project is a structural grid unit that can be assembled and re-assembled according to every circumstance. Thin metal pipes are hold together in a cube-like grid with small metal casted connector parts. Multiple units can be put together, resulting abstract, sculptural shapes as well as structures with a well defined pragmatic use. This playful, highly flexible scheme is well suited for a relativly small space that has the ambition of being able to hoast markets, parties as well as exhibitions, conferences and all sorts of events.

1 stairs to podium
2 sitting gadgets
3 mail box
4 display post cards
5 podium